Nové modely přístrojů Accuniq!

3.10.2017

Přístroje pro analýzu složení těla Jawon v novém designu, více funkcemi a novým jménem Accuniq. Na Bonanze máme pro Vás slevu! V případě zájmu pište na info@e-bonanza.cz.

odkaz.

Pálivé papričky a hubnutí

7.11.2015

V Českém rozhlase s doc. Dohnalem na ostré téma: chilli papričky. První odkaz čas 31:35 min, druhý 3:00 min.

odkaz. odkaz.

Doplňky stravy nejsou řešením

1.10.2015

Nechcete nakupovat předražené doplňky stravy od konkurence? Navštivte naše kurzy Zásadotvorné regenerace, kde používáme celostní přístup.

odkaz.

Dotační poradenství

30.9.2015

Již několik let poskytujeme poradenství v oblasti získávání dotací. Na některé můžete dosáhnout i vy!

Přednáška na VOŠZ a SZS Hradec Králové

21.4.2015

Přednášeli jsme budoucím zdravtnicím a zdravoťákům.

odkaz.

O stévii na Ona dnes

2.8.2014

Podíleli jsme se na článku o alternativních sladidlech.

odkaz.

Přednášky v Bazalce

12.2.2014

Zveme vás na cyklus vaření spojený s přednáškami nazvaný Konec mýtům o živinách. Vaří a přednáší Ing. Luce Dohnalová. Akce se koná v Bazalce v Hradci Králové. Více na odkazu.

odkaz.



Vystudovala obor Chemie a technologie potravin na Mendelově univerzitě v Brně. V roce 2011 zahájila doktorské studium na Fakultě vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Hradci Králové v programu Preventivní medicína a ochrana zdraví. V roce 2013 podnikla stáž v Německu - DIL (Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik) zaměřenou na moderní metody ošetření potravin. V roce 2017 se zúčastnila workshopu Nutriscience v Portugalsku, kde byly diskutovány problémy dětské obezity napříč Evropou a představeny projekty vybraných zemí EU v této problematice.

Po zakončení studií působila na oddělení kvality jako vedoucí mikrobiologické laboratoře v nadnárodní společnosti zabývající se pekárenskou a cukrářskou výrobou. Dále působila na ČVUT jako technolog tester a analytik v rámci projektu Pre-seed-strojírenství (84302/541/5411305U003 1ND), kde se specializovala na využití nanotechnologií v potravinářském průmyslu a agrosektoru. V projektu Popularizace zdraví (CZ.1.07/3.1.00/37.0104) realizovala vzdělávání cílové skupiny prostřednictvím prezentací a přednášek na veletrzích nebo firemních akcích, pomáhala obsahově i aktivitami v marketingu rozvíjet webovou platformu Jímehlavou. V projektu Primární prevence dětské obezity zabývající se výživou dětí předškolního věku pracovala jako specialista pro výživu v Královehradeckém a Pardubickém kraji.


Nyní ve své praxi působí jako lektorka pro dvě akademie výživy akreditované MŠMT a jako konzultantka pro potravinářské podniky v problematice značené potravin, výživových a zdravotních tvrzení, nutričních hodnot apod. Omezeně poskytuje individuální výživové poradenství klientům v Královéhradeckém a Ústeckém kraji.


Dále na vyžádání přednáší pro základní a střední školy, ve veřejných institucích či pro firmy na různá témata v oblasti zdravého životního stylu.


V červnu 2010 se spolupodílela na získání akreditace od Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy k pořádání vzdělávacího programu "Zdravá výživa dětí a mládeže". Tento program je určen k dalšímu vzdělávání pedagogických pracovníků.


V rámci publikační činnosti přispívá na serverech zabývající se zdravým životním stylem populárně - naučnými články. Články se věnují především kvalitě potravin. Je spoluautorkou několika vědeckých publikací, které studují výskyt a stanovení mykotoxinů v potravinách rostlinného původu nebo potenciální rizika použití nanočástic.


V oblasti výživy a zdraví se snaží dále vzdělávat. Pravidelně se aktivně i pasivně účastní konferencí vztahující se k tématu potravin a výživy.


Zajímá se o astrologii, alternativní medicínu, konkrétně o vliv psychiky a emocí na naše zdraví a kvalitu života nebo o tradiční lidové postupy sebeuzdravení. Baví ji ženská témata, a to cyklická proměnlivost ženy během měsíce.


Miluje přírodu ve všech jejích podobách, která je nekonečnou studnicí inspirace v životě.





studium



hygiena potravin, HACCP, ISO



výživa







© ebonanza - vlastimil dohnal. Všechna práva vyhrazena.